fbpx
Joakim Kulo konsult, kravanalytiker Tagore

”Min viktigaste uppgift som RTE är att samordna teamens arbete mot visioner och mål”

– Mitt syfte som RTE är att samordna och leda teamens arbete mot visioner och mål. Det handlar om att kunna koordinera och planlägga den gemensamma leveransen samt att prioritera, hantera beroenden och risker och inte minst att skapa goda förutsättningar för samarbete i hela tåget, säger Joakim Kulo, konsult på Tagore.

Johan Crona, konsult på Tagore

Johan Crona, kravanalytiker: ”På Tagore finns inga vassa armbågar”

Att ha stöd och uppbackning från sin arbetsgivare är viktigt för att trivas som konsult ute hos kund, det kan vara en utsatt roll. Tagore sätter alltid konsulterna först.

Konsultidentiteten i fokus på Tagores höstkonferens

Att driva ett konsultföretag där medarbetarna trivs och känner delaktighet handlar om att hela tiden skapa utrymme för individerna och gruppen att träffas, mötas, diskutera och dela med sig till varandra, säger Benny Lundberg, vd på Tagore.

Som konsult på Tagore får jag det bästa av två världar

”Som konsult på Tagore får jag det bästa av två världar”

För David Hultin betyder Tagore god balans mellan frihet och trygghet, fritid och arbete. Efter att ha jobbat på ett större it-företag med flera hundra anställda lockades han av den avskalade, jordnära arbetskulturen och möjligheterna att påverka sin arbetssituation och konsultroll. Och på Tagore finns ingen osund faktureringshets.

Hela Tagore på spåret till västkusten för att vittja hummertinor

På Tagore är alla konsulter med och föreslår aktiviteter för att bygga teamkänsla. Senast önskade flertalet fler konferenser, och i oktober hålls årets konferens nummer två på Käringön i skärgården norr om Göteborg.

Tagore rullar ut medarbetarerbjudande, satsar på förmånscyklar

Nu kan konsulterna på Tagore beställa sina egna förmånscyklar. Satsningen linjerar väl med Tagores friskvårdspolicy, där fysisk aktivitet både på och utanför arbetstid uppmuntras och har mottagits väl av medarbetarna.

Johanna Lorentzi konsult Tagore

”För Tagore är konsulternas bästa alltid det viktigaste”

Det som förenar alla konsulter på Tagore är att vi trivs med att arbeta för ett företag av ett format som möjliggör att det personliga, pragmatiska, enkla och ärliga kan dominera. På Tagore slipper vi byråkrati, krångel och långa beslutsvägar, ”corporate bullshit” och ”mycket snack, liten verkstad”, säger Johanna Lorentzi, kravanalytiker på Tagore.

Trevlig sommar önskar Beställarens bästa vän

På Tagore har vi alltid fullt fokus på uppdragen hos våra kunder. Nu när semestern närmar sig förbereder våra konsulter för att projekten ska gå enligt plan även under ledigheten. Det är alltid någon som ser till att lägerelden aldrig slocknar, hör av dig till behov@tagore.se om du behöver komma i kontakt med oss i […]

Joakim Kulo konsult, kravanalytiker Tagore

”Hos Tagore får jag möjlighet att växa”

– Det kunduppdrag jag jobbar med nu är både väldigt roliga och utmanande, med både interna och externa kravställare och med en mängd integrationer på olika sätt. Jag uppskattar att arbeta riktigt nära kunden och bidra till lösningar som skapar konkreta resultat. Variationen breddar mitt kunskapsområde och ger mig större förståelse för helheten, säger Joakim Kulo, konsult på Tagore.

Mattias Sundström konsult, lösningsarktiekt Tagore

”Att jobba hos Tagore är som att driva eget, utan nackdelarna”

– Det är enkelt och okomplicerat att jobba på Tagore. Det känns nästan som att driva eget fast med alla fördelar som en anställning innebär i form av trygghetssystem, förmåner, fast lön och pension. Som bonus får man en trygg hemmabas att återkomma till, där kollegorna och ledningen är närvarande, både för stöttning, som bollplank och för det sociala sammanhanget, säger Mattias.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär