fbpx

Tagore firar 10 år – siktar på att stärka erbjudandet: ”Vi ska fortsätta vara Beställarens bästa vän®”

I samband med att Tagore fyllde 10 år samlades alla anställda med respektive för att fira. Vid Söder Mälarstrand bjöds det på kräftskiva, livemusik och trevlig social samvaro långt in på sensommarnatten.

– Vi hade en fantastisk kväll. Under en av sommarens finaste kvällar njöt vi av utsikt över stadshuset och Riddarholmen och vyer över spegelblankt vatten. Det var riktigt kul att få fira Tagores tioåriga födelsedag med alla de människor som varje dag bidrar till vår utveckling som bolag och jag ser med stor tillförsikt och glädje fram emot kommande år, säger Benny Lundberg, vd Tagore.

Tagore 10 år

När Tagore firade fem år 2018 gjordes det med ett stort arrangemang där närmare 100 gäster deltog. För 10-årsjubileet valdes ett mer avskalat, internt firande med konsulterna och deras respektive i fokus.

– Det är konsulterna som utgör värdet i Tagore som bolag. Därför kändes det naturligt att uppmärksamma framför allt deras stora arbete och bidrag till att vi är där vi är idag.

Tagores konsulter är fortsatt efterfrågade, även i tuffare tider.

– Det är ett kvitto på att det finns en fortsatt hög efterfrågan på den seniora kompetens som samtliga Tagore-konsulter har, det är också värt att fira.

I oktober åker samtliga medarbetare på Tagore till Slovenien för höstkonferens. Under ett par kreativa dagar i behagligt klimat ska man spana in i framtiden, försöka kika runt hörnet och gemensamt staka ut vägen framåt.

– Vi ser på kommande år med tillförsikt. Det viktigaste är att Tagore fortsätter vara en bra arbetsgivare för våra konsulter så att de kan skapa så mycket värde som möjligt för kunderna, säger Benny Lundberg.

Tagore 10 år