Tagores nya konsult David Hultin

Välkommen David Hultin, ny konsult på Tagore

Noggrann, social och analytisk – några av egenskaperna hos Tagores nyaste konsult.

Hur kommer det sig att du börjar på Tagore?

– Jag upptäckte Tagore via Linkedin och tyckte det lät som en intressant arbetsplats med sunda värderingar som överensstämmer med mina. Dessutom såg jag fram emot att arbeta i ett lite mindre bolag där alla känner alla.

Vad har du arbetat med tidigare?

– Nu kommer jag från Forefront Consulting, innan dess har jag arbetat på Multisoft och ÅF. Efter civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik vid KTH så halkade jag in i IT-konsult-branschen som utvecklare på ÅF. När jag sedan fortsatte min karriär på Multisoft så arbetade jag mycket med databaser och kravhantering i flera olika roller innan jag fastnade för rollen lösningsarkitekt som har varit min huvudsakliga roll under de tre senaste åren hos Forefront.

Vad kommer du att arbeta med?

– Jag kommer att arbeta som lösningsarkitekt.

Vad lockar dig med Tagore mest?

– En sammanhållen organisation där man delar med sig av kompetens, lärdomar och utvecklar varandra.

Vad kommer du att bidra med?

– Jag är väl något av en social analytiker. Jag gillar att vara kompis med alla och är mån om att alla är delaktiga. Sedan är jag strukturerad, det är en viktig del i mitt arbete. Många kunders utmaningar ligger i att de känner till sina problem och har en idé om hur de vill ha det, då blir min roll ofta att genom struktur identifiera processer och lösningar som skapar värde.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Cyklar mountainbike eller snickrar på något hemmabyggeprojekt. Jag har alltid ett bygge på gång och tycker om att göra det ordentligt. Snickeriet passar väl med min roll som arkitekt, jag är bra på att tänka efter före – hellre att göra fel på pappret än senare i implementeringsskedet.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär