fbpx

Tagore vänföretag till Stadsmissionen 2022

Från och med 2022 är Tagore ett Vänföretag till Stockholms Stadsmission, vilket innebär ett långsiktigt företagsåtagande som förankrats i hela organisationen. Stadsmissionens arbete har som syfte att skapa förutsättningar för ett mer mänskligt samhälle och verksamheten bedrivs genom insatser i social omsorg, arbetsintegration och utbildning. ”Målsättningen är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund och att förebygga utanförskap” enligt Stadsmissionen.

– Att stödja Stadsmissionen känns extra bra eftersom de fokuserar tydligt på att bryta utanförskap, och att skapa gemenskap. Arbete för inkludering, mänskliga värden och att alla ska få en chans i livet är något vi på Tagore gemensamt vill uppmuntra, säger Benny Lundberg, vd Tagore.  

Det var Tagores medarbetare som gemensamt röstade fram Stadsmissionen. Som Vänföretag till Stadsmissionen erbjuds man att delta i olika aktiviteter som arrangeras under året, närmast väntar den årliga konstutställningen på Grillska Huset i Gamla Stan, Stockholm. I år öppnar utställningen på Internationella Kvinnodagen, 8 mars, och det är deltagare från Stadsmissionens dygnet runt-verksamhet för kvinnor i hemlöshet som har skapat de konstverk som ställs ut och säljs.  

– Vi ser fram emot att delta i detta evenemang och att fortsätta sprida budskapet om Stadsmissionens viktiga arbete. Stadsmissionen är oerhört duktiga på att engagera sina givare och man får mycket tillbaka genom att stödja dem, förutom att det känns gott i hjärtat, säger Benny Lundberg, vd Tagore. 

Här kan du läsa mer om hur man kan stödja Stadsmissionens arbete.