fbpx

”Tagore tar tillvara min erfarenhet, här kan jag utvecklas och göra skillnad”

Eva Anundi har jobbat med it sedan slutet på 80-talet. Karriärresan började med systemutveckling på IBM, där hon bland annat var med och utvecklade Sveriges först e-handelslösningar.  Eva har genom åren jobbat både på it och verksamhetssidan och sedan december 2021 är hon en av Tagores konsulter.

­– Jag lärde känna Benny Lundberg och Anders Olsson 2005 när jag blev konsult på IT-arkitekterna, de har liksom jag varit med under hela Sveriges it-resa.  Då liksom nu handlar det om att komma till ett mindre bolag med erfarna kollegor där jag kan bidra och växa.

Evas roll på Tagore är verksamhetsutvecklare/verksamhetsarkitekt och kravanalytiker, vilket hon har arbetat som sedan 2002.

– Jag hjälper verksamheter att analysera och ringa in befintliga arbetssätt och processer samt koppla dessa till behov av it-stöd för att kunna vidareutveckla och effektivisera hela verksamheten. Just nu jobbar jag med att kartlägga och utveckla betalflöden för en svensk myndighet.

Läs mer här om hur det är att jobba på Tagore.

En av anledningarna att Eva sökte sig till Tagore var möjligheten att påverka, lära nytt och arbeta nära erfarna kollegor och kundernas verksamheter.

– Som Verksamhetsutvecklare/verksamhetsarkitekt börjar mitt uppdrag ofta med ett initiativ i en lednings- eller styrgrupp och jag får vara med ända från de övergripande, inledande faserna i utvecklingen. I rollen som kravanalytiker bidrar jag med detaljering av behov och krav på it-system och implementering i slutfasen. Jag får både vara med vid påbörjandet och vid avslut och jobbar tätt med beställar- och utförarsidan, vilket är oerhört utvecklande och lärorikt.

Fritiden fylls av intressen som matlagning, heminredning, kulturella aktiviteter och umgänge med vänner.

– Två attribut som beskriver mig: ett glas champagne och en skylt med texten ’Ingenting är omöjligt’. Men jag är ingen risktagande konsult, jag är mer för trygghet och stabilitet.

Välkommen hem till Tagore! Vi hoppas att du också ska känna värmen kring vår lägereld.