Hallå där, Anders Lundberg, ny på Tagore

Vad har du för bakgrund?

–  Jag är i grunden tekniker men har gått mer mot ledning och styrning, har varit vd för några it-bolag, affärsområdeschef och jobbat mycket med affärssystem och systemutveckling i medelstora och stora projekt. Nu är jag programledare på ett stort noterat börsbolag där vi ska implementera en erp-lösning.

Varför har du börjat på Tagore?

–  Jag känner Benny Lundberg, Tagores vd, sedan tidigare och började här för att vi har lika syn när det gäller arbete och hur man behandlar människor, både kollegor och kunder. Tagore är ett värdestyrt bolag och det gillar jag.

Vad är det för värden som du tycker är viktiga?

– Ärlighet. Jag tror på individens inneboende kraft och att ett företags värde alltid bygger på att alla individer gör så bra som möjligt ifrån sig. Nöjda kunder och personal gynnar värdet på bolaget och det får man genom att behandla anställda och kunder professionellt och visa respekt för allas styrkor och men även svagheter. Och så kompetens, förstås, vi är ändå ett kompetensföretag och behöver en kultur som gynnar det.

Du bor i Skellefteå. Vad gör du där när du inte jobbar?

–  Jag gillar att utöva sporter, styrketräning och löpning. Och bilar och astronomi. Jag lutar väl mer mot astrofysik, jag är nyfiken på varför vi är här och var vi är på väg någonstans. När man inte känner sig religiöst motiverad är astronomi och fysik ett bra sätt att förklara tillvaron.

 

Namn: Anders Lundberg.

Bor: Skellefteå.

Ålder: 58 år.

Familj: Fru och en 15-årig son.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär