fbpx

Bland norrsken och natur – Tagore i Vuoggatjålme för årets konferensresa

En gång om året reser alla medarbetare på Tagore till en gemensamt utvald ort för att arbeta och umgås. Årets resa gick till Vuoggatjålme i Arjeplog som ligger mitt på polcirkeln.

– Det är viktigt för oss att odla förtroende mellan de anställda på företaget och då behöver vi alla lära känna varandra i andra sammanhang än på kontoret. Dessa resor skapar mycket värde genom att svetsa samman gruppen, säger Benny Lundberg, vd på Tagore.

I slutet av september 2021 reste alla Tagores medarbetare till Vuoggatjålme, en turistanläggning uppe på fjällen i Arjeplog.

– Vi varvade arbetsmöten med att vandra, fiska, cykla, flyga helikopter, umgås och bara njuta av naturen. Det var ett helt underbart väder och jag tror alla var helt tagna av hur fantastiskt vacker som moder jord kan vara.

– Vi har pratat länge om att besöka den riktiga vildmarken och kombinera konferensarbete med strapatser och naturupplevelser. Den kombinationen är något utöver det vanliga.

Tagore genomför en konferensresa om året, där resmålet bestäms tillsammans av alla medarbetare.

– För oss som konsultbolag där alla medarbetare ofta sitter ute hos kunderna är det viktigt att skapa förutsättningar för att träffa varandra. Vi träffas digitalt varje vecka och utbyter erfarenheter, och varje månad har vi informationsmöten och ofta någon typ av social aktivitet.

Förutom det sociala är utbildning och lärande viktigt på Tagore. De anställda kan själva tipsa om gemensamma utbildningar, kurser eller föreläsningar som de finner intressanta.

– Före pandemin hade vi även regelbundna After Works med kunderna, där vi bjuder på lite omvärldsbevakning av intressanta ämnesområden blandat med något gott att dricka och äta. Det räknar vi med att kunna starta upp snart igen, säger Benny Lundberg.

 

 

 

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär