Premiär för arkitekternas mötesplats – Architect AW

Tagore After Work Light

Tagore lanserar 14 november en mötesplats, tankesmedja och nätverk för intresserade av arkitektur. En gång i månaden träffas vi på Tagores kontor på Vasagatan 15/17 i Stockholm. Ambitionen är att skapa en tvärvetenskaplig grupp med blandade och erfarna bakgrunder.

– Vill du vara med från början? Det blir ett förtroendefullt samtal i mindre grupp, med dialog snarare än föredrag. Tänk gärna ut något aktuellt, en intressant frågeställning, en spaning eller genombrott som du gjort, säger André Ekespong, konsult på Tagore.

Idén för mötesplatsen kom från ett tidigare AW hos Tagore. En deltagare, David Hedman, lyfte att det saknas en mötesplats för arkitekter i Stockholm. Det vill vi nu åtgärda, säger André Ekespong.

Målet är att bygga kunskap och dela erfarenheter mellan arbetsroller. I Linkedingruppen Architect AW kan vem som helst ta del av diskussioner och framtida mötesinbjudningar.

– Under karriären har jag i några perioder varit i små grupper och sammanhang där en liknande miljö uppstått. Ett tillfälle var i början av 2000-talet då agile var okänt och det verkade helt omöjligt att få genomslag för ett nytt arbetssätt. Jag var redan med i ett agilt team. När Agile Manifesto kom 2001 så fick vi ord och begrepp på det vi redan gjorde på dagarna. Alla de som då låg i framkant inom agile var med i en maillista, bland annat Henrik Kniberg från Crisp, Joakim Holm, Peter Tallungs, Gustaf Brandberg och Tobias Fors från Citerus. Ibland träffades vi i någon lokal. Agile i Sverige hade inte utvecklats på samma sätt utan denna kunskapsdelning, säger André Ekespong.

Första träffen är: 14 november kl. 17:00-19:00.
Var: Tagores kontor, Vasagatan 15/17

Tagore bjuder på en smörgås och god dryck. Tänk på att platserna är begränsade, anmäl dig i tid!

Hoppas vi ses!

Anmälan till Tagore Architect AW

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär