André Ekespong

Certifierad arkitekt med lång erfarenhet av lösnings- och verksamhetsarkitektur. André har arbetat som chefsarkitekt och EA, både som anställd och som konsult, och har även med upphandlingar och införande av standardsystem. Genom att analysera information, förmågor, och integration mellan system tar André fram underlag för att identifiera hinder och föreslå förbättringar, alltid med ett kund- och verksamhetsperspektiv. André har lång erfarenhet av agil utveckling och SAFe i stora organisationer. Han har arbetat med digital transformation och med att utveckla digitala kanaler för förbättrad försäljning. I ledarroller och som coach bygger André nätverk och förtroendefulla samarbeten med många men framförallt mellan verksamhet och utvecklingsteam.

Specialistområde:

Verksamhets- och lösningsarkitektur

SAFe/Agile Architecture

Branscherfarenheter:

Kund- och säljroller, Retail och Energi

Sagt om André:
Han kombinerar erfarenheter av programvaruutveckling och färdigheter i arkitektur med mentorskap och verkliga teamledaregenskaper.

André tar sig an nya utmaningar med en obeveklig vilja att skapa bästa möjliga resultat. Jag tror att Andrés personlighet utnyttjas bäst i situationer där han får leda och inspirera andra människor att skapa innovativa lösningar på utmanande problem.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär