Frukostseminarium 28 aug: Att arbeta med verksamhetens förmågor – utan att krångla till det

Varför är förmågekartor svåra att göra och förstå i digitala transformationer, och varför de ofta liknar ordmoln och processkartor? Välkommen till frukostseminariet Tagore Talks #5: Förmågor – guld eller grus? som äger rum i Stockholm, den 28 augusti.

– Det är viktigt att information som är sammanställd i förmågekartor motsvarar mottagarnas behov så att de både vill och kan använda kartorna när de tar beslut i det arbete som de utför, säger Anders W Tell, rådgivare och konsult på Tagore, som håller i föreläsningen.

Under seminariet berättar vi vad en förmåga är – och vad det inte är, och varför förmågekartor, som kan användas för att planera verksamhetens nutida och framtida utveckling, lätt kan förvirra snarare än förklara.

Förutom insikter kommer alla deltagare få praktiska tips om hur förmågekartor kan användas på ett vettigt sätt utan att bygga hinder. Seminariet riktar sig till dig som jobbar med strategier, affärs- eller verksamhetsutveckling eller som är avdelningschef, enhetschef, kravställare eller beställare. Som vanligt bjuder på vi på en härlig frukost.

 

Tagore Talks #5: Förmågor – guld eller grus?

När: Onsdag 28 augusti, kl. 08.00-09.00, Frukost från 07.30

Var: Nordic Light Hotel, Vasaplan 7, Stockholm

Platser: Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

Seminariet är kostnadsfritt och frukost ingår, men utebliven närvaro som inte meddelats senast en dag i förväg faktureras med 250 kr. Avanmälan skickas till tagoretalks@tagore.se

GDPR: Under seminariet kan bilder tas vilka kan komma att användas för att berätta om seminariet bl.a. på Tagores webbplats. Om ni inte vill vara med på bilderna eller har något att invända så vänligen ta kontakt med Tagore AB.

 

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär