Hej André Ekespong, ny på Tagore

André Ekespong

Varför började du på Tagore?

– Jag ville arbeta på ett mindre konsultbolag inom IT-arkitektur, ledning och styrning.

 

Vad lockade dig hit?

– Det som avgjorde är Tagores fokus på att skapa tillit och förtroende i alla sina uppdrag. En annan anledning var att jag direkt fick bra kontakt med Benny Lundberg, Tagores vd. Jag upplever honom som en lugn och trygg person som går att lita på.

 

Vad har du för bakgrund?

– Jag har under lång tid arbetat som konsult och anställd i olika arkitektroller och tilltalas av komplexa utmaningar och sammanhang. Min roll är ofta att vara en brygga mellan IT och verksamhet.

 

Vad kommer du att göra på Tagore?

– Arbeta som konsult och rådgivare inom arkitektur och fortsätta vara en brygga mellan olika beslutsfattare och IT. Det handlar om att skapa lämpliga lösningar och införa dem.

 

Vilka är dina yrkesmässiga specialiteter?

– Olika arkitektroller där jag framförallt använder informationsmodellering och förmågekartläggning som verktyg. Jag har också erfarenhet av att arbeta med organisationers säljarbete – både online och inom mer traditionell försäljning.

 

På vilket sätt kommer kunderna att märka att du börjat på Tagore?

– Jag vill vara med och ta fram nya paketerade erbjudanden inom informationsarkitektur för olika kunder. Det är ett viktigt område med stor potential. Våra kunder måste i högre grad än idag äga sin egen information och sina förmågor – det ska man inte överlåta till någon leverantör eller ett standardverktyg utan styra och utveckla på egen hand.

 

Utanför jobbet – vad gör du då?

– Seglar, snickrar och sjunger andrabas i en kammarkör.

 

Namn: André Ekespong.

Ålder: 55.

Bor: Nacka.

Familj: Hustru och två barn som inte längre är barn.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär