Hallå där, Joakim Kulo, ny på Tagore

Joakim Kulo.

Varför börjar du på Tagore?

–  Jag rekommenderades att söka mig till Tagore och blev väldigt nyfiken på företaget. Efter att ha träffat VD:n Benny Lundberg kändes det som att detta var rätt för mig. Tagore är ett företag som bygger på sunda värderingar, öppenhet och ärlighet.

 

Vad lockade dig hit?

–  Det var mycket Tagores värderingar och Benny Lundberg som person som kändes bra för mig. Det finns en oerhört stor och samlad kompetensbas hos alla som arbetar på Tagore och jag har förstått att man arbetar aktivt med att dela insikter och kunskaper. Det gillar jag.

 

Berätta mer om dig själv – vad är din bakgrund?

–  Jag har en bakgrund i musiken och nu senast har jag jobbat både som Scrum Master och kravanalytiker i agila utvecklingsteam på H&M.

 

Och vilka är dina yrkesmässiga specialiteter?

–  Krav och verksamhetsanalys och agilt arbete.

 

På vilket sätt kommer kunderna att märka att du har börjat på Tagore, tror du?

–  Jag känner mig entusiastisk och passionerad i krav- och verksamhetsanalys och jag både tror och hoppas att detta kommer att märkas. Jag vill bidra till att synliggöra behov och lösningar som skapar nytta för kunderna.

 

Utanför jobbet – vad gör du då?

–  Utanför jobbet ägnar jag mycket tid till min musikstudio och replokal, har alltid något litet projekt igång där. Jag tycker om att vara ute mycket och ta långa promenader eller springa och träna. Åker gärna slalom på vintern. Umgås med familj och vänner.

 

31-åring i Aspudden

Namn: Joakim Kulo.

Ålder: 31.

Familj: Sambo.

Bor: Aspudden.

Vill du bli kontaktad?

Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.

Visa formulär